Öne Çıkanlar Londra IOD Yöneticiler Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi uygur londra İngiltere Uygur

Bu haber kez okundu.

Real Madrid, para için stadın ismini satıyor

İspanyol kulübü Real Madrid'de maddi konularda sıkıntı çıkmaya başladı. Kulübün gelir-gider tablosu hakkında bilgi verilmesinden sonra Real Madrid'in borçlu çıkması yetkilileri harekete geçirdi. Kulübün 550 milyon Euro gelirine karşılık 604 milyon Euro giderinin olması, yani yaklaşık 54 milyon Euro'luk dışa borcunun olması Real Madrid'İ kaynak arayışına itti. Real Madrid'in ekonomik anlamda dengi sayılabilecek kulüplerden olan Bayern Münih ve Manchester United'da bu tablonun hep pozitif çıkması da bu kaynak arayışına bir neden.  Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen AS gazetesinin haberine göre kulübün Mesut Özil, Angel Di Maria ve Gonzalo Higuain gibi oyuncuları ederinden fazlasına satmasına rağmen Gareth Bale, James Rodriguez gibi transferlerle yine de ekonomik düzlüğüe çıkılamadığı yazıldı. Şampiyonlar Ligi'ni kazanması sebebiyle elde edilen 60 milyon Euro'luk gelir bilebuna yetmedi. Bundan dolayı Real Madrid, kulübün stadı olan Santiago Bernabau'ya reklam almaya karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.