Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy

Bu haber kez okundu.

Şenol Güneş maçı değerlendirdi

İşte Şenol Güneş'in sözleri;

"Futbol adına güzel şeyler oldu, biz daha iyi şeyler yapmaya müsait bir takımız. Pres yapmaya çalıştık, iyi toplar kazandık. Basit goller kaçırdık. 20. dakikaya kadar atakları yoktu, gol yedik. Hakem oyuncunun seyir zevkine katkı yaptı. Biz de o esnada gol pozisyonları yakaladık. Galatasaray duran toplardan atmaya çalışıyordu, biz daha üstündük.  Burak ile Selçuk'un olmaması avantajımızdı. 4. hakem ile yardımcı hakemleri düzeltmek lazım. Bize verilmeyen penaltı var, Melo'nun 3 tane hareketi var;kırmızı kart... Kasımpaşa maçını izledikten sonra üzüldüm. Hakemleri kötülemek için değil, bu tip işler olunca güven azalıyor, skorlar değişiyor. Biz de hata yaptık. Azaltmalıyız bunları ki daha güzel oyun olsun. Güzel futbol herkes istiyor, sadece G.Saray, Fenerbahçe değil. Oynayarak kaybedip ya da kazanmamız gerekiyor. Üstündük, daha da üstün olabiliriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.