Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Sezonu Yemekli Açtılar

Takımlar birier birer sezon açılışlarını gerçekleştirirken geleneksel olarak her yıl açılış gününü mangal partisi ile pekiştiren Yeni Boğaziçi Brimsdown’da sporcu, taraftar yönetici ve misafirleri ile bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Erdoğan Baca yemekleri hazırlarken kendilerinin bir aile olduğunu her zaman  dosta düşman gösterdiklerini ve evlatlarına yemek yapmaktan büyük zevk aldığını söyleyerek yeni sezon için hedeflerini de açıkladı. Her zaman olduğu gibi Gençler liginde ve 20 yaşaltında mücadelelerini sürdürürken  geçen yılın 20 yaşaltı takımı ile gençleştirilmiş bir kadro ile de ligde en iyi şekilde mücadelelerini sürdürerek kendilerine has ekollerini sürdüreceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.