Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Ersin Tatar Londra Karması Londrada çocuk felci virüsü son durum antalya İngiliz Polisinden Psikolog Alptekin Aydin

Bu haber kez okundu.

Simon Kjaer dev derbide oynayacak mı işte cevabı

Başarılı oyuncu, dün takımla antrenmana çıksa da ağrıları nedeniyle bu kez de çalışmayı yarıda bıraktı. Kjaer, buna rağmen derbide sahada olmak istiyor. Hoacısıyla görüşen Danimarkalı yıldız, “Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Gerekirse ağrı kesici iğne olup, sahadaki yerimi alırım. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam” diye konuştu.

ADVOCAAT RİSK İSTEMİYOR

Dick Advocaat ise bu seçeneğe sıcak bakmıyor. Çünkü derbiden sonra Başakşehir ile Türkiye Kupası yarı final ilk maçı oynanacak. Kupaya büyük önem veren Advocaat, Kjaer’in Galatasaray karşısında sakatlığının daha da ciddi bir boyut almasından endişe ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, Kjaer’in çarşamba günkü Başakşehir karşılaşmasını kaçırmasını istemiyor. Bu nedenle derbide öğrencisini riske etmeyebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.