Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞU ÜNAL AYSAL İLE LONDRA'DA KUTLAYACAK

AVRUPA AJANSI (AVA) Eda ÜN/ Londra-İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneğ, Galatasaray Klübü başkanı Ünal Aysal ile Şampiyonluğu bu kez Londra'da kutlayacak.Dernek başkanı Metin Arslan "Tarihte bir çok ilke imza atmış olan Galatasaray Klübü, bir ilke daha imza atacak. İlk defa bir klüb başkanı bir taraftar grubunun kutlamasına katılacak." dedi

 

Metin Arslan ile yapacakları balo hakkında görüştük.

 

Niçin bir balo yapıyorsunuz?

 

Galatasayın 19. Şampiyonluk balosu. Şampiyonluğu kutluyoruz.

 

Baloyu ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?

 

2 Ağustos Cuma akşamı yapılacak. Bununda tek sebebi takımımız Londra'daki Emirates Kupası'na katılmak için geliyorlar. Sayın Başkanımız için diğer günlerde uygun ancak Fatih hocamız ve futbolcularımız için her tarih uygun değil. Kamp dönemindeler, çalışmaları var. Diğer tarihlerde katılımları çok zor olacaktı. O yüzden en uygun tarih 2 Ağustos.

 

Yapılacak balonun yeri belli mi ? Balo nerede yapılacak?

 

Guoman Hotel'de yapılacak.

 

Baloya Kimlerin katılması bekleniyor? Kimler davetli?

 

Sayın Galatasaray başkanımız Ünal Aysal katılım göstericek. İngiltere'de bir ilk oluyor bu. Sadece Türk takımınlarının değil İngiliz takımlarınında başkanı hiç bir taraftar grubunun yaptığı bir baloya katılmadı. Bu yüzden İngiltere'de bir ilk. Sayın Aysal bu nezaketi gösterip 2 Ağustos Cuma günü bizimle olacak. Fatih Terimle konuştuk. Kesin bir cevap vermedi ancak çok büyük bir ihtimal ile katılım göstereceklerini söyledi. Yine aynı şekilde futbolcularızlada konuştuk haber bekliyoruz.

 

Baloda neler olacak, geceye dair planlarınız nelerdir?

 

Başkanımız Ünal Aysal gelecekle ilgili planlarını açıklayacaklar. Biz de gelecekle ilgili planlarımızı paylaşacağız. Fasıl ve Dj perfonmansı olacak. Tüm Galatasaray sevdalıları o gece bir araya gelip, dertleşicek, kaynaşıcak ve hep beraber eğleneceğiz.

 

Baloda Sanatçılar da sahne alacak mı ?

 

Şu an itibariyle ayarlanmış biri yok ama bir sanatçı üzerinde çalışıyoruz. Londra'daki yerli sanatçılarımızdan bir katılım olur diye düşünüyoruz. Türkiye'den bir sanatçı beklemiyoruz.

 

Son olarak organizasyona kimler nasıl katılabilir?

 

Galatasaraya gönül veren bütün Galatasaray taraftarları katılabilirler. Ayrıca diğer takımların taraftarlarıda katılmak isterlerse katılabilirler. Neticede bu bir spordur. Bizim kapımız herkese açık. İletişim için telefon numaraları: 07795 201 965, 07967 605 536, 07810 401 582, 07949 792 366.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.