Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

THY'den Milli Takım'a EURO 2016 sürprizi

Türk Hava Yolları, A Milli Futbol Takımı'nı Euro 2016'daki karşılaşmalarına götürüp getirmek için TC-JYP kuyruk tescilli Boeing 737-900ER tipi uçağı tahsis etti. Uçağa, Türk Bayrağı, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcuların fotoğrafları yerleştirildi.

ANNELER GÜNÜ İÇİN DE SÜRPRİZ YAPMIŞLARDI. THY, daha önce de milli takım futbolcularına sürpriz hazırlamış, uçakta annelerinin yaptığı yemeklerinden ikram ederek, annelerinin mesajlarını da uçaktaki ekranlara taşımıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.