Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı

Bu haber kez okundu.

Apple Watch ne zaman piyasaya sürülecek

Teknolojisevenlerin merakla beklediği Apple Watch'lar ne zaman satışa sunulacak. Nisan ayında piyasada olacak saatler ne kadara satılacak. Wall Street Journal'ın haberine göre Apple, Çinli üreticisine 5 ila 6 milyon adet arasında üretim emri verdi. Satışa sunulacak ilk saatlerin sayısının bu rakamda olması bekleniyor. Apple'ın geçen yıl eylül ayında tanıttığı akıllı saati Watch'un birkaç farklı sürümü bulunuyor. En ucuz sürümünün fiyatının 349 dolardan başladığı saatin altın kaplamalı olanı da var. En pahalı saatin fiyatı resmi olarak açıklanmasa da 4000 dolar civarında bir etikete sahip olması bekleniyor. Firmanın ürettiği saatler adım sayma, kalori takibi, aktivite takibi ve benzeri işlemler için kullanılabiliyor. Saatin diğer teknik detayları henüz açıklanmadığı için belli değil. Apple'ın akıllı saatlerinin 2015 yılında 26 milyon satacağı düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.