Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Digitürk Turksat 4A yeni frekans ayarları

Türksat 4A uydusuna geçiş yapılmasıyla birlikte 18 Eylül'ü 19 Eylül'e bağlayan gece uydu frekans listelerinde bulunan tüm kanallar kapandı ve yeni uydu üzerinden yayın yapılmaya başlandı. Bu Digitürk">Digitürk kullanıcılarını da etkiledi. Digitürk Türksat 4A uydusuna göre güncellendi. Digiturk dahil olmak üzere tüm kanalların yeni uyduya geçmesinin ardından kullanıcılar bu konuda neler yapılması gerektiği konusunu merak etmeye başladı. Digitürk 4A uy frekansları ayarlaması şu şekilde yapılabiliyor:Öncelikle Digitürk kumandalarının üzerinde bulunan "Menü" tuşuna basın. Ardından ekranda ekrana gelen "Kurulum Menüsü"nden yön tuşlarını kullanarak "Kurulum" seçeneğine gelin. "Kurulum" şeneneğine geldiğinizde "OK" tuşuna basın. En üstte bulunan "Kolay Kurulum" seçeneğine ulaşmak için sağ yön tuşunu kullanın. Daha sonra "Kolay Kurulum" menüsünden Turksat kurulumu üzerine gelerek yeniden "OK" tuşuna basın. Bu adımların ardından Digiturk kanal araması otomatik olarak başlayacak ve arama işlemini gerçekleştirecektir.

Arama işleminin ardından bulunan kanallar sistem üzerinde görüntülenecek. Listenin görüntülemesinin ardından "Kaydet" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak "Çıkış" tuşuna basarak bu ekrandan çıkış yapınız. Ancak bu adımları gerçekleştirmenin ardından kayıt sonrasında sinyal sorunu yaşıyorsanız Digiturk Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yardım talep edebilirsiniz. Sayısal yayın yapan bir platform olan Digitürk'te bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra 250'nin üzerinde kanalı izleme imkanına sahip olacaksınız. Aynı zamanda Digiturk HD, Digiturk Plus ve Digiturk IQ hizmetlerinden HD ve 3D kalitesiyle hizmet alabilirsiniz. Digitürk'ün kendisine ait kanalları ve bunların haricindeki pek çok kanalı izlemeye Turksat 4A frekans ayarlarını yaptıktan sonra devam edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.