Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu İngiltere ucak

Bu haber kez okundu.

Galaxy S6'nın tasarımı internete sızdı

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden olan Samsung'un son gözdesi Galaxy S6'nın yeni görüntüleri internete sızdı. Samsung'un 1 Mart'ta Dünya Mobil Kongresi'nde açıklamayı planladığı akıllı telefon Galaxy S6 cephesinden yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S6'nın bugüne dek yayınlanan kılıflarının aksine yeni sızıntılarda telefonun arka kısmı net bir şekilde gün yüzüne çıktı. Galaxy S6'nın arka kısmı pürüzsüz görünüyor bu da daha önceki sızıntılarda iddia edildiği gibi telefonda cam malzemenin kullanıldığını gösteriyor. Arka bölümü camdan oluşan telefonun çerçevelerinde ise metal malzeme kullanılacağı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.