Öne Çıkanlar maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic Pile turk koyu Manchester secim

Bu haber kez okundu.

HTC Desire Eye fiyatı ve özellikleri

HTC'nin merakla beklenen akıllı telefonu Desire Eye resmiyet kazandı. Özçekim odaklı akıllı telefonun ekim sonuna kadar Avrupa piyasasında olması bekleniyor. 529€'dan satışa sunulacak Desire Eye'ın önümüzdeki haftalar içerisinde ülkemiz kullanıcılarıyla da buluşması muhtemel görünüyor. Desire Eye’da 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük IPS LCD ekran kullanılıyor. 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden gücünü alan telefonun bellek kısmını 2GB RAM, 16GB depolama ve 128GB’ye kadar hafıza kart desteği oluşturuyor.IPX67 sertifikasıyla suya dayanıklı bir yapı sunan Desire Eye 1 metre derinlikte 30 dakika kalabiliyor. Android 4.4 KitKat ve Sense 6.0 kullanıcı arayüzüyle çalışan telefonda ayrıca LTE bağlantısı, Bluetooth 4.0 bağlantısı, 2.400mAh kapasiteli pil, özel kamera tuşu, yeni Zoe ve 8.5mm kasa kalınlığı dikkat çekiyor. HTC fark edilmese de Desire Eye’da BoomSound stereo hoparlör kullanımını sürdürüyor. Hoparlörler ekranın her iki yanına konumlandırılmış.Desire Eye’ın en dikkat çeken özelliği kuşkusuz 13MP çözünürlüklü ön ve arka kamerası oldu. Her iki kamera da 1080p @ 30fps formatında video kaydı gerçekleştirebiliyor. Çift LED flaş ile desteklenen ön kamera f / 2,0 diyafram açıklığına ve 28mm objektife sahip. Yine çift LED flaşla desteklenen arka kamerada ise f / 2,2 diyafram açıklığı ve 28mm objektif yer alıyor.

HTC’nin yüksek çözünürlüklü ön kamerası aynı zamanda yüksek kalitede video görüşmeler gerçekleştirebiliyor. En fazla dört kişi arasında gerçekleştirilebilen video konferans modu  Skype gibi üçüncü taraf uygulamalarla çalışıyor.Otomatik odaklanmaya sahip ön kamerada kullanıcılar çekim öncesi yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabilecekler. HDR çekim modu da sunan ön kamera özçekim için özel bir yazılıma sahip. Gülümseme ya da sabit konumda otomatik çekimler gerçekleştiren kamera yazılım yine çekim öncesi ve sonrasında pek çok filtreyi barındırıyor.Desire Eye’da ayrıca çift kamera modu yer alıyor. Bu mod sayesinde her iki kamera ile aynı anda video çekilebiliyor. Çekilen görüntüler aynı anda ya da sırasıyla oynatılabiliyor.HTC’nin Desire Eye’da sunduğu Eye Experience ve yeni Zoe.özellikleri ilerleyen süreçte HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One (E8), HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One Remix, HTC One Max, HTC Desire 612, ve HTC Desire 816 modellerine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.