Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

31 Aralık Perşembe günü havalar nasıl olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Aralık Çarşamba gününden itibaren İstanbul dahil ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görüleceğini bildirdi. İstanbul'da sıcaklıklar bugün 12, yarın 13 ve çarşamba itibariyle 5 dereceye düşecek ve ardından kar yağışı gelecek.Meteoroloji'nin 27-31 Aralık arası tahminlerine göre; 30 Aralık Çarşamba günü ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görülecek ve soğuk hava etkisini sürdürecek. İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya parçalı bulutlu, Manisa, Uşak, Isparta, Konya, Mersin, K.Maraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Ankara çok bulutlu olacak. Ülkenin geri kalan bölgelerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.31 Aralık’ta hava bir önceki gün gibi yine kar yağışlı olacak. Karla karışık yağmur ağırlıkla Güneydoğu’daki illerde görülecek. Aydın, Muğla ve Antalya’da az bulutlu bir hava kendisini gösterecek. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.