Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı Yeşilçam günlerine İngiltere komedi

Bu haber kez okundu.

Abdullah Cömert duruşması gergin başladı

Abdullah Cömert, 2 Haziran 2013'teki olaylarda, başına biber gazı kapsülü isabet etmesi sonucu yaşamını yitirmişti. Dava, güvenlik gerekçesiyle Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne alınmıştı. 2014 Kasım ayındaki ilk duruşmada da bugüne ertelenmişti. Saat 09.00'da başlayan davadan önce polis ekipleri, adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bazı gruplar eylem yaparken ailesi, adliyenin diğer kapısında girdi. Babası Edip, annesi Hatice, iki kardeşi ve yakınlarıyla birlikte aile adliye binasına girmek istedi. Polisler, aile fertlerinin yanında gelenleri içeriye almak istemedi. Bunun üzerine Cömert'in kardeşleriyle polis tartıştı. Ağabeyi, Türk bayrağını bir sivil polise göstererek, "Senin arkadaşın öldürdü." dedi. Annesi de olup bitenlere tepki gösterdi. Daha sonra baba Cömert, oğlunun fotoğrafını kucağına alarak adliye binasına girdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.