Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Borcu var dedi, oğlunun yanında öldürdü

Kahramanmaraş Şehadıl Mahallesi 6727 sokak üzerinde ikamet eden Celal Görkem (40), 6 yaşındaki oğlu B.G. ile ekmek almak için hanesinden çıktığı sırada alacaklısı olduğu öne sürülen Ali B. ile karşılaştı. Ali B. üzerinde mevcut bulunan ateşli silah (tabanca) ile Celal Görkem'e kurşun yağdırdı. Celal Görkem olay yerinde yaşamını kaybederken, şüpheli Ali B. beyaz bir arabaya binerek kayıplara karıştCelal Görkem'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi.Olay yerinde geniş çaplı emniyet mühim alan polis, zanlı Ali B.'nin yakalanması için faaliyet başlattı.Celal Görkem'in cansız bedeni ise, gercekleşen incelemelerin peşinden otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.