Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Antalya'da otobüs kazası, 13 ölü, 28 yaralı

Afyonkarahisar Berberler Odası, üyelerini Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı turistik Side Mahallesi'ne götürmek üzere tur düzenledi. Oda yönetimi ve üyelerinden oluşan 115 kişilik kafile, gece yarısı Afyonkarahisar'dan 3 otobüsle hareket etti. Sinan Doğruay yönetimindeki 03 VY 403 plakalı otobüs, saat 05.00 sıralarından Antalya'ya 50 kilometre uzaklıktaki Karaöz Deresi Mevkii'nde iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, içerisinde 41 kişi bulunan otobüsün sürücünün de aralarında bulunduğu 13 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı. Kaza yerine Antalya ve Isparta'dan çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılardan 8'i Isparta'daki, diğerleri ise Burdur ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Kafiledeki diğer 2 otobüs ise Afyonkarahisar'a döndü.

ÖLENLERİN KİMLİKLER

Isparta- Antalya karayolunda sürücüsünün uyuması sonucu meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü, 28 kişinin yaralandığı kazada ölenlerden 12'sinin kimliği belirlendi. Kazada sürücü; Sinan Doğruay, İbrahim Çankırı, Benan Mardinli, Akın Balkan, Ahmet Öksün, Fehmi Şentürk, Erkan Tan, Hidayet Gök, Mehmet Çakır, Suat Esen, Turan Çelik ve Gökhan Can öldü. Kazada ölen 1 kişinin isminin belirlenmesine çalışılıyor. Kazada ölenlerin cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi morguna gönderiliyor. Burdur Valisi Hasan Kürklü kaza yerine gelerek incelemede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.