Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta sağlık durumu son haber

Bu haber kez okundu.

Atatürk Havalimanı'nda Ebola paniği

Kayseri seferini yapacak uçağında Fildişi uyruklu bir yolcunun ateşinin yükselmesi üzerine, tedbir amaçlı olarak yolcu özel bir küvözle uçaktan indirilip ambulansla hastaneye götürüldü.Fildişi’nden gelip Kayseri’ye gitmek için THY’nin tarifeli uçağına binen 5 kişilik ekipten biri, uçak kapıyı kapatıp hareket ettikten sonra yüksek ateşi ve kusması sonucu rahatsız olduğunu uçuş ekibine bildirdi. Bunun üzerine ekip, pilotla temasa geçti ve uçak kalkmadan önce pist başından geri döndü. Uçağa gelen Havalimanı Sağlık ekibi ve Hudut ve Sahiller Sağlık ekipleri bu yolcuyu, uçakta ön bölmeye alarak muayene ettiler. Ancak sadece yüksek ateş nedeniyle teşhis konulamadığı için Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile temasa geçtiler.Bu arada uçaktaki yolcular, arka kapıdan uçaktan dışarıya çıkartıldı. Boşalan uçağa bu kez ilaçlama yapmak için özel dezenfekte ekibi girdi. Uçağın ön bölmesinde bulunan hasta yolcu ise hastaneye sevk edileceği özel küvöze yerleştirildi. Hazırlıkların tamamlanmasından sonra uçak altına gelen UMKE ekipleri de özel giysilerini giyerek şüpheli hastayı ambulansa aldılar. Ambulans daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.