Öne Çıkanlar londra ingiltere türkiye acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Başkentte durdurulan araçta bomba araması yapıldı

Edinilen bilgilere göre, dün gece Ankara-Eskişehir karayolu üzerinde seyir halindeki bir aracın bomba yüklü olduğu şüphesiyle harekete geçen emniyet güçleri, şüpheli aracı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın önünde durdurdu.Polis ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı. Araca sinyal kesici takılmasının ardından bomba imha ekiplerinin ve bomba arama köpeğinin yaptığı incelemelerde araçta şüpheli bir duruma rastlanmadı.Araçtan bir ruhsatlı av tüfeği ve inşaat malzemeleri çıktı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.