Öne Çıkanlar siirt eruh apple iphone yüksek seçim kurulu marsilya istanbul yol namaz saatleri ınstagram paylaşım mehmet erdem Sivassporlu futbolcular kaç para verecek

Bu haber kez okundu.

Bursa'da üst düzey güvenlik toplantısı yapıldı

Toplantının ardından Valilik’ten yapılan açıklamada şöyle denildi:"İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve güvenlik yetkililerinin katılımıyla Bursa Valiliğinde güvenlik toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda, 27 Nisan tarihinde İlimizde meydana gelen patlama ile ilgili olarak genel değerlendirme yapılarak, güvenlik yetkililerince yapılan çalışmalar ve yürütülen soruşturma konularında bilgi sunuldu. Ayrıca, bundan sonra alınacak diğer güvenlik tedbirleri ile ilgili olarak yapılacak olan çalışmalar belirlendi."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.