Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası TURTA londra EPFR Global Türkiyenin Londra Büyükelçisi KKTC  Cumhurbaşkanı İngiltere Başbakanı Liz Truss Monarşi karşıtı

Bu haber kez okundu.

CHP'de başkanvekilliği seçimi bayram sonrasına ertelendi

CHP TBMM Grubu, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi başkanlığında basına kapalı toplandı.Toplantıda, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, kurultayda genel başkanlığa adaylığı nedeniyle boşalan grup başkanvekilliği için seçim yapıldı.Seçimlerde, Ankara Milletvekili Levent Gök ve Ankara Milletvekili İzzet Çetin yarıştı.Çetin 1. turda 47, Gök 45 oy aldığı için seçimlerde ikinci tura geçildi. İkinci turda ise Çetin'e 49, Gök'e 46 oy çıktı.İki turda da salt çoğunluk elde edilemediği için seçimler bayram sonrasına kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.