Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

DAEŞ şüphesiyle gözaltına alınan 2 yabancı uyruklu vatandaş tutuklandı

İstanbul'da terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan Suriye uyruklu 2 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Aralık tarihinde Esenyurt'ta yapılan operasyonda DAEŞ üyesi olduğu iddiasıyla yakalanan A.A.M. ve M.M. ile bağlantısı olduğu öne sürülen Suriye uyruklu M.A. ile O.A.A'yı gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edilen M.A. ile O.A.A. tutuklandı.DAEŞ'in İstinye'deki ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na yönelik saldırı hazırlığı istihbaratı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, 16 Aralık'ta Esenyurt'taki bir eve operasyon düzenlemiş, aralarında DAEŞ üyesi olduğu öne sürülen A.A.M. ve M.M'nin de yer aldığı Suriye uyruklu 11 kişiyi gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A.M. ve M.M tutuklanmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.