Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Dargeçit'te şiddetli çatışmalar sürüyor

İlan edilen sokağa çıkma yasağının 6'ncı gününe girdiği Dargeçit ilçesinde hendeklerin kapatılmasına yönelik operasyon sürüyor. Çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele polisinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda sık sık teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar yaşanıyor. Bugün çatışmaların şiddetlendiği ilçe mayın tarlasına döndü. 2 gündür elektrik verilemeyen ilçede su şebekelerinin de zarar gördüğü öğrenildi. İHA'nın telefonla ulaştığı M.Y. adlı vatandaş, "6 gündür evin dışına adım atamıyoruz. Çocuklarımız seslerden çok korkuyorlar. 2 gündür elektriklerimiz de yok. Silahlı gruplar mahallemizin her yerine bombalar tuzaklamışlar. Başımızı pencereden bile çıkaramıyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.