Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Diyarbakır gösterilerinde 2 kişi daha hayatını kaybetti

Kobani bahanesiyle Diyarbakır'ı savaş alanına çeviren terör örgütü PKK yandaşlarının gösterisi sırasında yaralanan iki kişi daha hayatını kaybetti. Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde yaralanan Murat Dağ ve Cumali Güneş tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Diyarbakır'da çıkan olaylarda yaralanan 45 kişiden Cumali Güneş (29), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis karakoluna saldırıp çıkan çatışmada yaralanan Murat Dağ da kaldırıldığı hastanede öldü.Öte yandan dün akşam Gaziantep'te yaşanan çatışmada 4 kişinin ölümü, Bingöl'de polislere düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 2 polis ve saldırıyı düzenleyen ve ölü olarak ele geçirilen 4 PKK'lı ile birlikte Kobani eylemlerinde çıkan olaylarda ölenlerin sayısı 38'e yükseldi.

KOBANİ OLAYLARINDA ÖLENLERİN İSİMLERİ

Diyarbakır (12); Mahsum Çoban, Hasan Gökgöz, Baver Şeyhanoğlu, Turan Yavaş, Süleyman Kale, Yusuf Tokur, Mahmut Enez, Riyat Güneş, Yasin Börü, Hüseyin Dadak, Cumali Güneş, Murat Dağ.
Mardin (6); Bilal Gezer, Sinan Toprak ve Kerem Karaaslan, Eshan Akdoğan, Fehad İbrahim Elduveric ve Abdullah Muhammed Latif
Siirt (5); Yusuf Çelik, Mehdi Erdoğan, Davut Nas, Necmettin Çelik ve Kamil Taş
Muş (1); Hakan Buksur
Van (1); Hamdi Caner
Batman (1); Emrah Demir
Adana(1); Ahmet Albay
(İstanbul'da Mert Değirmenci'nin beyin ölümü gerçekleşti)
Gaziantep (4)  Sevgi Alıcı, Süleyman Balcı, Şahan Dağhan, Ömer Uçaker
Bingöl(2): (Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Atif Şahin, Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.