Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Emniyetten '19 Mayıs' için kritik uyarı

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün, 81 ilin emniyet müdürlüğüne gönderdiği ve "gizli" ibaresi bulunan yazıda, 19 Mayıs öncesinde terör örgütü IŞİD'in başta asker ve polis noktaları olmak üzere, kritik öneme haiz kamu binalarına yönelik saldırı ihtimaline karşı, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Terör örgütü IŞİD'in , "Türk asker ve polisini kafir olarak gördüğü, savaşmanın ve öldürülmelerinin caiz olduğu" yönünde talimatı bulunduğunun da vurgulandığı yazıda, 19 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerde alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi ve ilave tedbirlerin alınması gerektiği kaydedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.