Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Eren Bülbül'ün annesi 'Az da olsa içim rahatladı'

Acılı anne Ayşe Bülbül, oğlunu şehit eden teröristlerin etkisiz hale getirilmesine ilişkin, "Bir nebze de olsa içim rahatladı ama acım yine aynı, evlat acısını hiçbir şey hafifletmiyor." dedi.
Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunu şehit eden teröristlerin dün Giresun'un Güce ilçesinde etkisiz hale getirildiği haberini akşam haberlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasından öğrendiğini söyledi.
"Onları kendi ellerimle öldürsem bile benim acım geçmez." ifadesini kullanan Bülbül, "Benim acım kolay kolay geçecek bir acı değil. Bana olan olmuş, zor süreçlerden geçiyorum. Evlat acısı Allah kimseye vermesin." diye konuştu.
Bülbül, acısını hiçbir şeyin dindiremeyeceğini vurgulayarak, duygularını "Bir nebze de olsa içim rahatladı ama acım yine aynı, evlat acısını hiçbir şey hafifletmiyor." sözleri ile dile getirdi.
Oğlu şehit olduktan sonra dünyaya gelen torununa "Eren" adını verdiklerini anlatan Bülbül, "O bile acımı dindirmedi. Eren'im gibi kokmuyor. Hiçbir şey Eren'in yerini tutmuyor." şeklinde konuştu.
Bülbül, her gün Eren'in mezarını ziyaret ettiğini belirterek, "Olay yeri kapının önünde, mezar arka tarafta. Ben Eren'i bırakamam. Eren geçen yıl bu zamanlar benimle beraberdi. Sabah yanımda olmasa da öğleden sonra mutlaka yanımda olurdu. Yine Eren gelecek diye bekliyorum, anne yüreği işte..." dedi.
Eren'in çektiği çilelerin aklına geldiğini ifade eden Bülbül, "O benim açmamış tomurcuk gülüm. Ben Eren'in çektiği çilelere, zor günlere yanıyorum." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür eden anne Bülbül, "Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, onu Allah başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımız ne dedi ise yerine getirdi. Biz 13 çocuk, ana baba iki göz odadaydık. Devletimizden Allah razı olsun ev yaptırıyorlar, beni maaşa bağladılar. Ben daha ne isteyeyim Cumhurbaşkanımızdan, Allah onu başımızdan eksik etmesin." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.