Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Türkiyeyi gururla Avrupalı Andrew Bailey

Bu haber kez okundu.

Esenyurt'ta hava destekli terör operasyonu

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta tespit edilen 10'a yakın adrese özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin desteği ile operasyon gerçekleştirdi. Tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin öncülüğünde giren polis ekipleri, bazı şüphelileri gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde aramalar yapıldı.Esenyurt'ta düzenlenen terör örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.