Öne Çıkanlar londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde Great Scholarships 2023 2024

Bu haber kez okundu.

Gaziantep'te polisten TOMA'lı müdahale

Gaziantep'te dün gece meydana gelen olayda bir grup çöp konteynerlerini devirip ateşe vererek izinsiz gösteri yapmak isteyince polis basınçlı su ve biber gazıyla müdahale etti. Vatan Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanarak izinsiz gösteri yapmak isteyen yüzleri poşulu bir grup, çöp konteynerlerini devirip ateşe vererek barikat kurdu. Uyarılara rağmen dağılmayarak polise taş, molotof, havai fişek atan gruba polis biber gazı ve basınçlı suyla müdahale etti. Gruptakilerden birinin attığı molotofun isabet ettiği zırhlı araç alev alıp yandı. TOMA’dan sıkılan su ile müdahale edilen araçtaki alevler büyümeden söndürülürken, gruptakiler ara sokaklara kaçtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.