Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil oldu

Valilik, bugün okulların açık olacağını, ancak kar temizleme çalışmalarının sürdüğü ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlıklara bırakıldığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından ilçeler arasında adeta bir yarış başladı. Veliler de evlerinin önüne araba dahi girmediğini, çocuklarının okula nasıl gideceği konusunda isyan edince kaymakamlıklar tatil haberlerini Twitter'dan duyurmaya başladı.Öğrenciler de bilgisayalarının başında "Acaba benim ilçemde de okullar tatil mi?" diye beklemeye başladı. Ancak velilerin kafası karıştı. Örneğin Beykoz'da yaşayan bir ailenin çocuğu, yollardaki kar çalışmalarından dolayı tatil edildiği bu ilçeden, henüz tatil haberinin gelmediği Şişli'de okula servisle gidiyor. 

ŞU AN İTİBARİYLE TATİL OLAN İLÇELER

İstanbul'un 

ATAŞEHİR, 

ARNAVUTKÖY,

BAYRAMPAŞA,

BEYLİKDÜZÜ,

BÜYÜKÇEKMECE,

KÜÇÜKÇEKMECE,

ÇEKMEKÖY,

AVCILAR,

EYÜP,

BAĞCILAR,

ESENYURT,

BAŞAKŞEHİR,

ÇATALCA,

KAĞITHANE,

SARIGAZİ,

KARTAL, 

SULTANGAZİ, 

SULTANBEYLİ, 

GAZİOSMANPAŞA, 

ilçelerinde kaymakamlıkların kararıyla okulların bugün de tatil edildiği duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.