Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da market yağmalandı

Marketler zincirinin Fatih mahallesindeki mağazasına girenler arasında kadın, erkek, çocuk, yaşlı-genç her gruptan insan vardı. Bu kişilere kimsenin müdahalede bulunmadığı görüldü. Marketler zincirinin Esenyurt Fatih Mahallesi'ndeki mağazası dün geceki olaylar sırasında yakılan işyerlerinden biriydi. Alevlerin, içindeki mallarla birlikte büyük bölümünü tahrip ettiği mağazada bugün yine yüzlece kişi vardı ancak bu kez alış-veriş amaçlı değil. Mahallede ve yakın çevresinde oturdukları anlaşılan bu kişiler mağazada sağlam kalan malzemeleri yanlarında getirdikleri çanta ve torbalara, bunu bulamayanlar da kucaklayarak evlerine taşıdı. Makarna, pirinç, meşrubat gibi gıda maddeleri ile tuvalet kağıdı, kağıt havlu, deterjan gibi temizlik ürünlerinden sağlam kalanlar bu kişiler tarafından mağazanın yanmayan raflarından, hatta alt kattaki depolarından alında. ne buldularsa götürdüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.