Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da yılbaşı gecesi şüpheli paket alarmı

Yeni yıla saatler kala Bağcılar-Kabataş seferi yapan tramvayda şüpheli paket alarmı yaşandı. Kabataş'tan Bağcılar'a gitmek üzere hareketlenen tramvay, Beyazıt meydanına geldiğinde yolcular tarafından üzerinde saat ve kablo bulunan bir paket fark edildi. Yolcuların durumu güvenliğe bildirmesi üzerine tramvay durduruldu, yolcular indirildi ve olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemenin ardından olay yerine bomba imha uzmanı çağırırken, tramvayın çevresinde de güvenlik şeridi oluşturdu. Bu sırada seferlerine devam eden diğer tramvaylar da durduruldu. Beyazıt meydanına yakın duran diğer tramvayların içinde bekleyen yolcular da güvenlik gerekçesiyle indirilerek otobüslere yönlendirildi.

Bu sırada bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek işten çıktıklarını, eve gitmek istediklerini ancak bomba ihbarı nedeniyle gidemediklerini söylediler.

Bomba imha uzmanı tarafından önce kontrol edilen bomba süsü verilmiş paket, daha sonra kontrollü bir şekilde fünye ile patlatıldı. Paketin patlatılmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri, tramvayda ve pakette incelemelerde bulundu. Güvenliğin sağlanması ile birlikte durdurulan tramvay seferleri yeniden başlatıldı. Emniyet ekipleri, bomba süsü verilmiş paketle ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.