Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İbb) gece yarısı, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre, İstanbul'un şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini bildirdi.

"SICAKLIK 8 DERECE BİRDEN AZALACAK"

İbb'den yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışlı havanın Çarşamba ile Cuma Sabah saatleri arasında Marmara Bölgesi ve İstanbul İl genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağacağı (20 ila 150 kg aralığında) tahmin ediliyor. Yağışların Istırancalar, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy, Sultangazi, Sarıyer, Beykoz, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli yağacağı tahmin ediliyor. Gelecek sistemle hava sıcaklıklarının da 5 ila 8 derece birden azalması bekleniyor."

"KRİTİK NOKTALARDA TEDBİR ALINACAK"

iBB açıklamasında ayrıca, "Meteorolojik tahminler doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tüm birimleriyle kritik noktalarda tedbirlerini alıyor, muhtemel sorunlara karşı çalışmalar AKOM'dan yönetilecek." ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.