Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

İzmir'de sahte alkol ürettiği iddiasıyla 2 kişi yakalandı

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir evde kaçak içki üretildiği bilgisine ulaştı. Polis ekipleri takip ettiği eve baskın düzenledi. Ev ve sahte içkileri taşımakta kullanıldığı ileri sürülen araçta yapılan aramada; 450 litre etil alkol, 390 litre yapılmış sahte içki, 50 litre sahte viski yapımında kullanılan karamel maddesi, 50 litre sahte viski, 1 huni, 2 metre hortum, 1 su ısıtıcısı, bidonları kapamada kullanılan çok sayıda tıpa, ruhsatsız 1 av tüfeği ve bu tüfeğe ait 14 fişek ele geçirildi.Sahte içki yaptığı ileri sürülen B.T. (39) ve E.A.(39) isimli şahıslar yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.