Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı

Bu haber kez okundu.

Kaçak teknesi alabora oldu

Alınan bilgiye göre tekneyle denize açılan balıkçılar, Küçükbahçe mevkisi açıklarında su yüzeyinde bazı kişilerin ve alabora olmuş teknenin bulunduğunu fark ederek durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.
Balıkçılar su yüzeyinde kalmaya çalışanların yardımına giderken, Sahil Güvenlik'in 3 botu ve 1 helikopteri de kısa sürede olay yerine ulaşarak kurtarma çalışmalarına katıldı.
Alabora olan teknedeki 1'i yasa dışı geçiş organizasyonunda yer alan kişi ile 16 göçmen kurtarıldı, kayıp olduğu bildirilen bir kişinin aranmasına başlandı.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.