Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Kadıköy'de Kobani eylemine polis müdahalesi

Kadıköy Altıyol’da akşam saat 23.00 sıralarında IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplanan grup polis ekiplerinin dağılın uyarılarına rağmen dağılmayınca polis, göstericilere biber gazı, plastik mermi ve TOMA’dan sıkılan tazyikli su ile müdahale etti. Müdahale sonrası grup ara sokaklara dağıldı. Bir süre sonra grup yeniden toplanarak slogan atıp polise taş ve şişe attı. Poliste gruba plastik mermi ve biber gazı ile müdahale etti. Grup, Bahariye Caddesi’nde yeniden toplanarak sloganlar atıp, bir çöp konteynerini ateşe verdi. Bunun üzerine polis yeniden gruba müdahale etti.

"NEFES ALAMIYORUM EVDE"

Müdahale sonrası bir kadın polis ekiplerinin yanına gelerek, " 3-5 tane adamla baş edemiyor musunuz? Hepimizi öldürüyorsunuz. Beni evde öldürüyorsun. Nefes alamıyorum evde. Bebek var evde. 3-5 kişi için gaz atamazsın. Böyle vazife mi olur? şeklinde tepki göstererek uzaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.