Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Kocaeli'nde büyük yangın, 31 iş yeri kül oldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki yeni hal binasında, kasaların bulunduğu alanda meydana gelen yangın sebebiyle şehrin üstünü siyah dumanlar kapladı. Yangından yaklaşık 25 dükkan etkilendi. İddialara göre, kasaların bulunduğu alanda çalışan işçiler ısınmak için ateş yaktı. Ateş yanan kovanın devrilmesi üzerine kıvılcımlar kartonlara sıçradı. Daha sonra alevler çevredeki kartonlara sıçrayınca yangın büyüdü. Yangın sonrası vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda söndürme ekibi gönderildi. Gölcük, Başiskele, İzmit, Kartepe ve Körfez ilçelerinden takviye ekiplerinin gitmesiyle yangın yaklaşık yarım saatte ancak kontrol altına alındı. Yangın sebebiyle çıkan dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.