Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'yı canlı yayında terletti

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı programa konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsmail Küçükkaya'yı eleştirdi. Gökçek, Küçükkaya'ya "Rize'ye gittin, halkla röportaj yaptın. Yaparken halk habire AK Parti'yi anlattı, seni duman etti. Neden yayını kestin" diyerek terleten bir soru sordu.
MELİH GÖKÇEK İZLEMEZ
Bunun üzerine Küçükkaya, "Annem, kız kardeşin bana telefon açtı dedi. Melih Gökçek seninle dalga geçen tweetler atmış ne oldu dedi. Ben de anne Melih Gökçek sabahın o saatinde beni izlemez Aktroller var onlar söylemiştir dedim" dedi.

TARAFSIZIM DEMEYECEKSİN
Gökçek bunun üzerine "Senin programını baştan sona izledim. En son konuşan bayan seni perişan etti. Hemen tık kestin yayını işte bu taraflılık. Tarafsızım demeyeceksin" dedi. Küçükkaya, herkesi konuşturduklarını belirterek; "6.45'te başladık 9.58'de bitirdik. Eleştirenleri de konuşturduk. Orada AK Parti'lisi de geldi CHP'lisi de MHP'lisi de..." dedi ve net bir yanıt veremedi.İsmail Küçükkaya'nın yüzüne ‘taraflısın' diyen Gökçek, "Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapıyorsun. Artık tarafsız olun" diye çıkıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.