Öne Çıkanlar maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic Pile turk koyu Manchester secim

Bu haber kez okundu.

MİT'in başına Serdar Kılıç mı geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz ABD ziyareti Ankara kulislerini haraketlendirdi. İddialara göre Erdoğan, "sır küpüm" dediği Hakan Fidan'dan boşalan MİT Müsteşarlığı görevine Serdar Kılıç'ı getirecek. Kanal D'nin iddiasına göre, Erdoğan dün akşam Houston'da da Büyükelçi işle bu neden le görüştü. Büyükelçi Serdar Kılıç, 1958 yılında Samsun’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kılıç, Dışişleri Bakanlığı’na aday memur olarak 1984 yılında başladı. Serdar Kılıç, sırasıyla Kuveyt Büyükelçiliği’nde Ateşe, Los Angeles Başkonsolosluğu’nda Muavin, Körfez İslam Ülkeleri Dairesi’nde İkinci Katip, NATO Daimi Temsilciliği’nde Başkatip, NATO ve BAB Savunma İşleri Dairesi’nde Şube Müdürü, NATO Daimi Temsilciliği’nde Müsteşar, Balkan Ülkeleri Dairesi’nde Daire Başkanı, NATO ve Avrupa-Atlantik Güvenlik ve Savunma Dairesi’nde Genel Müdür Yardımcısı, Lübnan nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri, Japonya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi ve ABD nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi görevlerini yürüttü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.