Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

O polis hakkında soruşturma başlatıldı

Aksaray'da meydana gelen olayda 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamasında polis müdür ve basın mensupları arasında yaşanan olayda soruşturma başladı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 1 Mayıs 2015 günü 14.00 sıralarında Halkların Demokratik Partisi tarafından Kent Meydanında 2911 sayılı kanun içerisinde 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirildi. Alınan tedbirler sırasında görevli bir rütbeli personel ve basın mensupları arasında tartışma yaşandı ve yaşanan bu olayla ilgili görevli kişi hakkında idari soruşturma başlatıldı şeklinde belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.