Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Özgü Namal oğlunu evde dünyaya getirdi

Hamile kaldıktan sonra uzun yıllar oturduğu Bebek'ten Kilyos'a taşınan ünlü oyuncu Özgü Namal önceki gece doğum sancıları başlayınca hastaneye yetişemeyeceğini anlayıp doktorunu aradı.

EVDE DOĞUM YAPTI
Hemen Özgü Namal'ın evine giden Doktor Gülnihal Bülbül bir ebe yardımıyla doğumu gerçekleştirdi. 3 buçuk kilo 52 santim olarak dünyaya gelen erkek bebeğe Nefes adı verildi.

EVLENMEYECEKLER
Namal'la olan birlikteliğinden dördüncü kez baba olan Serdar Oral'ın diğer çocuklarıyla ise maddi-manevi ilgilenmediği iddia ediliyor. Daha önce evlenmeyecekleri yönünde açıklama yapan Namal, geçtiğimiz aylarda sevgilisine 2014 model Harley Davidson motosiklet hediye etmişti.

YOGA VE NEFES EGZERSİZLERİYLE İLGİLENİYOR
2006'da bir şirkette genel müdür olan Oral; Fethiye'de bohem bir hayat sürüyor, yoga ve nefes egzersizleriyle ilgileniyor. Oral geçtiğimiz kış, özellikle yoga tutkunlarının tercihi olan Ölüdeniz'deki Kabak Koyu'nda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.