Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç hangi kanalda kktc türkiye maç ne zaman koronavirüs gazete londra turk

Bu haber kez okundu.

Piramitler ve Gözler'i Birsen Şimşek yazdı

Avrupa Ajansı (AVA) Nurcan Patir/Londra-''Piramitlere meraklı üç arkadaştık. Hayatımız boyunca en büyük arzumuz, Sagopa Kajmer piramidine gitmekti. Ailemizin eşyalarını küçük hırsızlık yaparak çalmıştık. Uzun bir yol bizi bekliyordu. Artık hayallerimize kavuşma vaktiydi. Fakat gittiğimiz bu piramit aslında Sagopa Kajmer piramidi değildi. Biz Mısır'da bile değildik. Kayıp olan göze Miraç'ın dokunmasıyla evren değişiyordu. Biz, yerin bir kat dibine doğru tüm dünya gibi batmıştık. Artık başka bir dünyaya geçiş yaparak, farklı şekillere sahip olan tek ve çift gözlü yaratıklarla savaşacaktık. Bütün bunlar okulun kütüphanesinden Emir'in çaldığı kitapla başlamıştı. Biz artık seçilmişlerdendik. Gizli güçler bizi labirent'e doğru götürerek göze dokunmamızı sağladı... Ve artık savaşa hazırdık.''

Yazar Birsen ŞİMŞEK, Piramitler ve gözler kitabını bir maceraya başlayan üç arkadadaşın hikayesinden uyarladı. Maceraperest gençlerin hayellerini gerçekleştirmek için çıktığı yolculuğu anlatılan kitap kozalak yayınlarından çıktı.

Kitabın önsözünde '' Denize düştüğünde can yeleği arama, bulamayabilirsin. Yüzmeyi bilmiyorsan,sahilde bile dolaşma!'' diyor. 

Olağan üstü durumlarla karşılasmak herkes için mümkünken olağan dışı durumlarla baş edebilmek mümkünlü olmayabilir diyen kitabı, başucu kitabı olarak farklı bir dünyanın kapısını aralamak isteyenler için tavsiye edebiliriz.

 

Birsen ŞİMŞEK / Piramitler ve Gözler / Kozalak Yayınları

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.