Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Türkiyeyi gururla Azerbaycan Evi uk

Bu haber kez okundu.

Politika'da yeni bir soluk TURK Parti

Kısa isim olarak TURK Parti adını kullanacak olan partinin genel başkanlığına 76 ilden gelen ikiyüzden fazla delegenin oy birliğiyle Ahmet Eyüp Özgüç seçildi.  

 

Ahmet Eyüp Özgüç konuşmasında "Büyük toplumun temeli herkes için refah ve özgürlüktür. Politikalarımız Türkiye'yi büyüyen bir özgürlük, adalet, güvenlik ve tüm bireyler için fırsatlar ülkesi haline getirmek yükümlülüğümüz üzerine kuruludur. Bizler çocuklarımızı, çocuklar da kendi çocuklarını geleceğe güvenle bakarak yetiştirecek" dedi. 

 

 Ahmet Eyüp ÖZGÜÇ Kimdir?

1971 yılında İstanbul Fatih'te doğan Ahmet Eyüp Özgüç; Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi. 1996 yılında Başbakanlık Teftiş Kurulu'na Müfettiş Yardımcısı olarak katıldı. Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Özgüç Türk Kamu Yönetiminin İyileştirilmesi projesinde komisyon üyeliği, Uluslararası İyi Yönetim Konferansında Komite Başkanlığı görevlerini üstlendi.

 

2001 yılında Başbakanlık Müfettişliğine atanan Ahmet Eyüp Özgüç; ABD'de Piyttsburgh, Carnegie Mellon University Heinz School'da kamu yönetimi eğitimini ve ABD, New York, Columbia University School of International and Public Affairs'de Kamu Politikaları ve Kamu Yönetimi alanında master derecesini tamamladı.

 

2008-2009 yıllarında, İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Genel Sekreterliği'ni yürüten olan Özgüç,  2012 yılında kamu görevinden ayrılarak World Political Forum Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlendi. Özgüç, Türkiye Hareketi'nin de Kurucu Genel Başkanı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.