Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Şırnak ve Siirt'teki operasyonlardan acı haber geldi, 2 şehit

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertarafı, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

Bahçelievler Mahallesi'nde teröristler tarafından evden ateş açılması sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.Yaralı polis memuru, zırhlı ambulansla kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit düştü.

Bölgedeki operasyon devam ediyor.

Ağır yaralanan asker şehit oldu

Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Siirt'in Pervari ilçesinde Doğan Üs Bölgesi güneyindeki operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu.Çıkan çatışmada iki teröristin silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.