Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

THY uçağında panik yaratan bomba yazısı

Türk Hava Yolları’nın (THY) bugün İstanbul-Sao Paulo seferini yapmak için hazırlanan tarifeli uçağında yolcu koltuğunun arka cebinde not bulundu. Çöp torbasının içindeki notta İngilizce "bomb" (bomba) yazması nedeniyle güvenlik araması yapıldı.Atatürk Havalimanı’ndan Brezilya’nın Sao Paulo kentine hareket etmek için hazırlık yapılan THY’nin TK-15 sefer sayılı uçağının kabinindeki bir koltuk cebinde temizlik görevlilerince İngilizce "bomb" yazılı bir kağıt bulundu.Bunun üzerine yetkililere haber verildi.

Uçakta arama yapıldı.

Aramalarda herhangi bir olumsuz durumun rastlanmadı. Sao Paulo uçağı 2 saatlik bir gecikmeyle saat 10.45’de Atatürk Havalimanı’ndan kalktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.