Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

TSK, 16 teröristin yakalandığını açıkladı

Şanlıurfa / Suruç ilçesi Mürşitpınar Mahallesi Yumurtalık mevkiinde, Suriye'den yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıkları esnada, şüphe üzerine durdurulan ve yapılan mülakat neticesindePKK/PYD mensubu terörist oldukları tespit edilen ikisi kadın 11 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak yakalanmıştır. Teröristlerin üzerinde yapılan aramada, bir adet Gece Görüş Dürbünü ele geçirilmiştir. Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü  Ekipleri tarafından, Şanlıurfa'da, Suriye'den Türkiye tarafına geçmeye çalışan Bölücü Terör Örgütü / PYD mensubu beş terörist, üç adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği ile birlikte yakalanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.