Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Türkiye geneli hava durumu, 22 Haziran

Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta hava durumu şöyle.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece; güney, iç ve batı kesimlerde 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 35

İstanbul: Az bulutlu ve açık 32

İzmir: Açık 39

Bursa: Az bulutlu ve açık 35

Adana: Az bulutlu ve açık 40

Antalya: Açık 41

Samsun: Az bulutlu 28

Trabzon: Parçalı bulutlu 26

Erzurum: Parçalı bulutlu 23

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.