Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Tutuklanan eğitimcilerden kötü haber

Ankara Tabip Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi Benan Koyuncu, açlık grevindeki olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın kapalı mekanda tutulmasının enfeksiyon riski teşkil ettiğini belirtmişti. Koyuncu Gülmen ve Özakça'nın sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Nezaret hanede tutulmaları sağlıkları açısından uygun değil. Açlık grevcilerinin enerji kaybını sıfır indirmek için sıcak tutulmaları gerekiyor. Ayrıca açlık grevi yaptıkları ortamın da temiz olması lazım. Örneğin her gün nevresimleri değiştirilir ki enfeksiyon kapmalarının önüne geçilebilsin” diye konuştu. Gülmen ve Özakça'nın çok kötü koşullarda gözaltına alındığını öğrendiklerini aktaran Koyuncu, “Açlık grevi yapanların gözaltına dahi alınması kabul edilemez. İkisinin de önemli kas kayıpları var. Özellikle Nuriye'de kas kaybı daha yüksek. Fazla enerji harcamamalılar. İkisi de bir an önce serbest bırakılmalı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.