Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR

Bu haber kez okundu.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ifade verdi

Bakırköy Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt’a yaklaşık 2 saat ifade veren Öztürk şunları söyledi: “Yayına bağlanan bayan “Türkiye’nin Doğu’sunda ve Güneydoğu’sunda neler olup bittiğinin farkında mısınız, burada doğmamış çocuklar, anneler, insanlar öldürülüyor” şeklindeki sözcükler söylenirken seyirciler alkışlamaya başladı. Herhalde seyirci de tam olarak benim gibi denilmek istenildiğini anlayamadı. Seyircinin de anlamayarak alkışlaması ve bağlanan kişi de öğretmen olduğunu söyleyince ben doğal olarak devletin öğretmeninin kötü bir şey söylemeyeceği önyargısı ile ve o anda aklımdan geçen şehitler, yaralılar, öğretmenler, çocuklar, evde programı izleyen annem gibi düşünceler ve kendi iç sesimi dinlemekten devamında bağlanan kişinin söylediğini tüm samimi kalbimle duymadığımı belirttim. Basiret bağlanması yaşadım.” Savcılık, 8 Ocak’ta ‘Beyaz Show’a bağlanan Ayşe Çelik, Beyazıt Öztürk ve program sorumlusu hakkında ‘terör örgütü propagandası’ yaptıkları iddiasıyla soruşturma başlattı. Başsavcıvekili İdris Kurt, “Çelik’i, güvenlik güçleri tarafından anne ve çocukların öldürüldüğü yolunda beyanda bulunarak terör örgütü propagandası yapmakla, sunucusunu konuşmayı alkışlattırmakla, program sorumlusunu da yayını kesmeyerek olaya zemin hazırlamak”la suçladı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.