Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Ünlülerden  ''Savaşa Hayır'' kampanyası

İşte o tweetler :

 

Sabahat Akkiraz : #savasahayir diyemiyorsan insanlığını yitirmişsindir. Savaş sadece yıkım, ölüm, tecavüz ve açlık getirir. Irak'ı ne çabuk unuttunuz.

 

Sermiyan Midyat : Yeryüzünün tüm coğrafyalarında, şimdi ve daima #savasahayir

 

Suavi : Savaş lobisinin işbirlikçi akbabaları Suriye'de satranç masasını kurdular! Piyonu bilen var mı? #savaşahayır

 

 

Metin Uca : Savaş istiyoruz diye emperyalist çığlıklara back vokal yapanlar hatırlatayım Saddam'ın kimyasal silahları bile bulunamadı daha!

 

Can Dündar : Son dakika: İngiliz Parlamentosu, Suriye için acil oturuma çağrıldı. Neyse ki biz bölgeye uzak bir adadayız; o sayede TBMM tatilde.

 

Onur Akay : Suriye'de #savasahayir diyorum. Bir ideolojiyi savunmak değil, aksine ideolojik sapkınlıklar yüzünden masumların ölmelerini engellemek için.

 

Berna Laçin : Batıda bu hırs Ortadoğuda bu kalın kafa oldukça yeni bir Dünya Savaşı hep kapıda olacak! #savasahayır

 

Cüneyt özdemir : Bütün ülkelerde Suriye Savaşı için meclisler olağansütü toplanıyor. Türkiye tatilde!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.