Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Dikkat Bu Fuarda Silah Çıkabilir

EKONOMİ

Uluslararası Savunma Ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı 2013, 10-13 Eylül arasında Excell Fuar merkezinde yapılacak

AVRUPA AJANSI (AVA) Eda ÜN / Londora-Her iki yılda bir Londara'da düzenlenen Uluslararası savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı bu yıl 10-13 Eylül tarihlerinde yapılacak. Fuar Excell Fuar merkezinde yapılacak.Dünyanın En büyük Fuarlarından biri olan Savunma Ve Güvenlik ekipmanları Fuarı Bu yıl 50'in üzerinde ülke ve 1400'ün üstünde katılımcı bekleniyor.

 

Türkiye Savunma Sanayi 

Türkiye Savunma Sanayinde her geçen yıl emin adımlarla ilerliyor. Tubitak savunma sanayi araştırma ve geliştirme Enstitüsü Türkiye'nin ilk seyir füzesi olan Som ile Türkiye'nin diğer ülkelerle anlaşmalı olarak ürettiği F35 son insanlı hava aracı bu ilerlemenin en sağlam kanıtı. Türkiye'nin 2012 de yaptığı ihraçları açıklayan Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatları Birliği en çok ihracatın Uçak ve helikopter Malzemeleri ile yapıldığını belirtti. İngiltere ve Türkiye arasında ise 2012 yılında 22 Milyon $ ihracat yapıldı.

 

Bomba istiyorsan İngiltere'ye

Her iki yılda bir yaptığı Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuar'ı ile tepkileri çeken İngiltere , barış dağıtmak ve Kimyasal silah bulundurdukları gerekçesiyle Irak'a savaş açan taraflardan olmuştu. Bu fuar ile savaşan taraflara ekipmanların tedariki konusunda yardım etmekle kalmıyor, onlara silah da satıyor.

Taksimdeki gaz bombaları, İngiltere'den

Türk Hükümeti'nin hangi firmayla anlaştığı kesin olmasada Taksim Gezi Parkı'nda kullanılan gaz bombalarının İngiliz bir firma olduğu öğrenildi. O firmanında fuarda yer alacağına kesin gözüyle bakılmakta.

 

Bu yıl Fuarda 50'in üzerinde ülke ve 1400'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Bu yıl fuarda 6 yeni seminer de düzenleyecekler, uluslar arası katılımında büyük olduğu belirtilmekte. Tanıtımın yanında bedava eğitiminde verilecek. 

Fuarın en büyük avantajlarından biri bir çok uluslar arası firmanın ortak bir noktada buluşturup, yeniliklerden haberdar edebilmesi. Ayrıntılı bilgi için www.DSEİ.co.uk adresinden ulaşabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.