Öne Çıkanlar ingiltere Geleneksel Kitre Bebek Bursa Kebap Evi ingiltere ÖNAY ALPAGO Dünya Eğitim Forumu Atatürkçü Düşünce Özlem Türeci İAKM ve Cemevi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tulip Holidays

Bu haber kez okundu.

İngiltere Islam TV İş Dünyası Ödülleri 2024 açıklandı

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE--Islam Channel Business Awards 2024'ün kazananları belli oldu. Islam Channel Business Awards 2025 için adaylıklar yakında açılıyor. İngiliz Müslüman işletmelerinin en iyilerinin seçildiği Islam Channel Business Awards kazananları Londra'da açıklandı  Ödül töreni, İngiliz Müslümanların girişimcilik başarılarının takdir edilmesi için önemli bir platform sağlıyor. Aynı zamanda gelecek nesillere iş dünyasında başarılı olmaları için ilham vermeyi ve motive etmeyi amaçlıyor. Üçüncü ödül töreni 19 Nisan 2024 Cuma günü Hilton Otelinde gerçekleştirildi. Törene iş dünyası liderleri, milletvekilleri, büyükelçiler ve önde gelen isimlerin de aralarında bulunduğu 1.000'e yakın seçkin kişi katıldı.

İngiltere Türk Topluma adına Türkiye'nin Birleşik Krallık Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Karakuş, Helal Booking Pazarlama Direktörü Ufuk Seçgin, Müsiad İngiltere Direktörü Murat Bingöl ve Avrupa Ajansı muhabir Poyraz Cadır  katıldı. Ödüllerden bir taneside toplumumuza geldi. Helal Booking Pazarlama Direktörü Ufuk Seçgin ödül aldı. 


 

Ufuk Seçkin, ödülünü Milletvekili Dr Rosena Allin-Khan ve Türkiye'nin Birleşik Krallık Büyükelçisi Sayın Osman Koray Ertaş tarafından aldı.

Helal Booking Pazarlama Direktörü Ufuk Seçgin şunları söyledi: "İslam Kanalı Kurucu Ödülünü Almaktan Onur Duydum"

İSLAM KANALI KURUCUSU ÖDÜLÜ KAZANAN:  Helal Rezervasyon

Ufuk Seçgin "Tüm HalalBooking ekibi adına 2024 İslam TV Kanalı İş Ödülleri'nde Enver Çebi ile birlikte prestijli İslam Kanalı Kurucu Ödülü'nü kabul etmekten büyük gurur duyuyorum. Bu takdir, HalalBooking'de yarattığımız dönüştürücü etkinin bir kanıtıdır. Ödülü Milletvekili Dr. Rosena Allin-Khan ve Türkiye'nin Birleşik Krallık Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'tan almak, İslam Kanalı CEO'su Mohamed Harrath'a ve babası Mohamed'e derinden minnettarız. İslam Kanalı Kurucusu Ali Harrath ve tüm ekibine, bu muhteşem ödül törenini organize ettikleri ve olağanüstü işletmeleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz. Bu ödül, seyahat endüstrisindeki olağanüstü liderliğimizi, yenilikçiliğimizi ve başarımızı takdir etmektedir. Bu, sıkı çalışmanın ve bağlılığın bir kanıtıdır. Çabaları bizi on yıl önceki mütevazi başlangıcımızdan ileriye taşıyan ekibimizin başından beri yolculuğumuzun bir parçası olan sadık müşterilerimize, ortaklarımıza ve destekçilerimize yürekten TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Birlikte dünya çapındaki Müslümanların seyahat deneyimlerini yeniden tanımlamaya devam edeceğiz."

Londra Türkiye Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Karakuş

Musaid İngiltere Direktörü Murat Bingöl sunum yaptı

Bu Yılın Kazananlar
İşte 1.000 davetlinin önünde düzenlenen ve dünya çapında canlı olarak yayınlanan 2024 İslam Kanalı İş Ödülleri'nin kazananları.Hilton London Metropole'de Ödül Töreni düzenlendi. Islam Channel Business Awards 2024'ün kazananları belli oldu.Islam Channel Business Awards 2025 için adaylıklar yakında açılıyor.

Avrupa Gazetesi muhabiri Poyraz Çadır haberi aktardı

WINNER: MUSCLE BASIN GYM
Sponsored by Be the Business

WINNER: LANCASHIRE FARM
Sponsored by Muslim Hands

WINNER: SWEET LOUNGE GROUP
Sponsored by Halal Food Authority

WINNER: HALAL KITCHEN
Sponsored by Wise Utility

WINNER: SUNNAMUSK
Sponsored by Crep Protect

WINNER: EURO FOODS GROUP
Sponsored by Halal Booking

WINNER: KESTRL
Sponsored by Insight Consultancy

WINNER: SPICE VILLAGE
Sponsored by Heriots

WINNER: FARANI TAYLOR
Sponsored by AEGIS

TRAVEL AND TOURISM BUSINESS OF THE YEAR
Gatwick Travels
FASHION BUSINESS OF THE YEAR
Aab


BUSINESSMAN OF THE YEAR
Dr Esmail Harunani, Dentistry for You
BUSINESSWOMAN OF THE YEAR
Syeda Sumayah Saadi, Sumayah
FINANCIAL SERVICES BUSINESS OF THE YEAR
Wahed
REAL ESTATE BUSINESS OF THE YEAR
Nester
COMMUNITY BUSINESS OF THE YEAR
Humdum
10 YEARS MILESTONE AWARD OF THE YEAR
Islamic Impressions

Recognition Awards

LIFETIME ACHIEVEMENT IN BUSINESS AWARD
Oasis Brothers
Mohamed Shaheen Ebrahim
Nazeem Ebrahim
Adam Ismail Ebrahim

TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMAD LEADERSHIP AWARD
Sultan Choudhury OBE

ISLAM CHANNEL FOUNDER'S AWARD
HalalBooking

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.