Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

İngiltere'nin başkenti Londra’da oy kullanılacak yer, tarih ve saatler

GÜNDEMDEKİLER

Avrupa ajansı (AVA) Avrupa Gazete-Birleşik Krallık'ta yaşayan Türk Toplumu nerede ve hangi tarihlerde oy kullanılacak ? T.C. Londra Başkonsolosluğu Avrupa Gazetesine açıkladı. İşte oy kullanılacak tarih ve adres. 

T.C. Londra Başkonsolosluğu Avrupa Gazetesi'ne ve Avrupa Ajansı'na açıkladı. İşte oy kullanılacak tarihler ve adres.Avrupa ajansı (AVA) Avrupa Gazete-Birleşik Krallık'ta yaşayan Türk Toplumunun neredeyse tamamına yakını İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunuyor. Peki Türkiye seçimleri için nerede ve hangi tarihlerde oy kullanılacak ? T.C. Londra Başkonsolosluğu Avrupa Gazetesine açıkladı. İşte oy kullanılacak tarih ve adres. 

T.C. Londra Başkonsolosluğu: "T.C.Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Başkonsolosluğumuzca kurulacak sandıklara ilişkin mekan, tarih ve saat bilgileri şöyle: "


Old Billingsgate (1 Old Billingsgate Walk, London, EC3R 6DX, Birleşik Krallık
29 Nisan-7 Mayıs
09.00-21.00

Londra'da oy kullanılacak salon. 1 Old Billingsgate Walk, London, EC3R 6DX


T.C. Londra Başkonsolosluğu: "Diğer Temsilciliklerimizdeki oy verme tarih ve saatleri ile oy verme isleminin gerçeklestirilecegi adreslere iliskin bilgi için: Temsilciliklerimizin sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz. Bakanlık Konsolosluk Çağrı Merkezi +90 312 292 29 29
www.ysk.gov.tr 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.