Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Van'lı Depremzedelere Yardım Konserinde Sabahat Akkiraz sahne alacak

GÜNDEMDEKİLER

,Yardım Konserinde Sabahat Akkiraz sahne alacak

CHP İDD'nin yaptığı açıklamada, 8 Şubat'ta yapacağı "Van depremzedeleri ile dayanışma" etkinliği oldukça dikkat çekici ve anlamlı. Londra'dan Van'a bakmak, Van depremzedelerinin, özellikle, çocukların ve kadınların çektiği acıları görmek, hiç de kolay değil. İşte CHP İDD, kolaylıkla görülemeyen bu sorunları görmeye çalışıyor ve onların acılarını ve çektiği sıkıntıları yakından izliyor. Van'da bu mevsim yaşamın zorlukları ortada. İşi her zaman -10 derecenin altında seyrediyor. Bu denli zorlu hava koşullarında iki yıldan fazla bir zamandır yaşamaya mahkum edilen yurttaşlarımızın acı ve sıkıntılarına CHP İDD yardım eli uzatıyor. Gerçek anlamda onlarla dayanışmayı hedefliyor.

CHP İDD bu amaçla 8 Şubat'ta Kervan Düğün Salonunda ünlü halk müziği sanatçısı ve CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz'ın katılacağı dev bir konser örgütlüyor. Bu konserden elde edilecek gelir, Van depremzedelerinin çok temel ihtiyaçlarına harcanacaktır.

CHP İngiltere Dayanışma Derneği, böylesine değerli bir amacın başarılı olması ve olabildiğince yüksek bir katkının elde edilebilmesi için tüm Türk vatandaşlarımızı Van depremzedelerine destek olmaya çağırıyor.

Konser : 8 şubat Cumartesi ,

Adres : Kervan Düğün Salonu ,293-303 Fore st. Edmonton, London N9 0PD Bilet almak isteyen ,destek olmak isteyen yada bilgi almak isteyen ler için kontak numaralar; Seniha Russell : 07746743871 Gültekin Tatar : 07883363566 Askar Yılmaz : 07907994337

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.